Etter firspannets tidligere kulinariske opplevelser på steder som Restaurant Victor, San Leandro Tapas Bar, Schrøder og Kampen Bistro, var det denne gangen klart for sommer og sol og middag på Solsiden.
Tre av oss gikk for dagens 3-retter:
- Forrett: Tunfisktartar med posjert vaktelegg, salat og basilikum-majones
- Hovedrett: Villkveite med poteter og hummersaus
- Dessert: Tiramisu-pudding m/is
- Forrett: Tunfisktartar med posjert vaktelegg, salat og basilikum-majones
- Hovedrett: Villkveite med poteter og hummersaus
- Dessert: Tiramisu-pudding m/is
...mens Astrid satset på à la carte:
- Forrett: Potet- pimientosuppe med marinerte reker og røkt kolje- Hovedrett: Steinbit med oliven- og hvitløkscrus, tomatrisoniog sauce vierge
- Dessert: Dagens osterVin forrett + hovedrett: Greco di Tufo, Campania, Italia
Dessertvin: Santo Isole, Toscana, Italia
Utsikt fra Solsiden
Kort oppsummert et svært vellykket måltid - herlig mat og godt selskap. Så får det heller være at vi for første gang opplevde å bli oppfordret om å gå fra en restaurant for at servitørene skulle få gjort klart til neste bordsetting ;-)
Restaurantomtale: OsloPuls
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar